Accommodatie in Amalfi

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Amalfi

Vakantiewoningen & Vakantiehuizen in 84011 Amalfi Salerno

Aan de middellandse zee ligt het idyllische Amalfi, vlak bij Napels. Ze hebben een strandje en een mooie lange pier en pas als je die pier helemaal af loopt en omdraait zie je pas de pracht die Amalfi heet. Van de rost partijen die de prachtige azuurblauwe zee kussen, de vele gebouwen die de heuvels omhelzen, helemaal tot aan de top van de groene bergen die de blauwe lucht toezingen als de wind net goed staat. De kathedraal van Amalfi, Duimo di Amalfi is een sterk iconisch gebouw die tegen het heuvellandschap aan kruipt. De lange, brede trap vormt de entree en is hierdoor een adembenemend gebouw om te zien. Met z’n 5400 inwoners een lief klein dorpje wat overigens wel op de werelderfgoed lijst staat. Windu heeft over de hele wereld accommodaties.

Een appartement in Amalfi

Als je op vakantie bent wil je iets meemaken wat nergens anders is. Je bent op vakantie voor rust en het creëren van herinneringen die je altijd bij zullen blijven. Waarom zou je dit gevoel verstoren met een onpersoonlijk en saai hotel. Wimdu geeft je de kans om sociaal te reizen met de tips van de bewoners zelf. Laat je verassen door de gastvrije inwoners door het Amalfi vanuit je eigen appartement. Op Wimdu bepaal je zelf waar je zit en hoeveel je ervoor wilt betalen. Elk vierkante centimeter van Amalfi is een bijzondere plek dus op de net verkeerde plek zitten kan niet. Wimdu heeft een selectie gemaakt van alleen de beste accommodaties.

Nooit meer zo idyllisch als bij deze Bed en Breakfasts aan de Middellandse Zee

Behoefte aan luxe, net die extra zorg die de puntjes op de i zetten voor jou? Wat dacht je van een heerlijk ontbijt of een workshop die je echt alleen hier zou kunnen volgen. Geen probleem, Wimdu kan het je bieden. Van het bestaande pad af,hier in is Amalfi als geen andere plek op aarde. Onbereikbaar? Dat zeker niet want het ligt nog steeds vlak bij Napels waar je zo op een vliegtuig verder vliegt. Vanuit Napels pak je een vliegtuig.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen