Accommodatie in Ankara

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Ankara

Vakantiewoningen & Vakantiehuizen in Ankara

De stad Ankara, hoofdstad van Turkije, kenmerkt zich door zijn moderne architectuur, oosterse moskeeën en aan de andere kant zijn greep naar de klassieke romeinse oudheid. De stad bestaat al sinds de 9de eeuw voor Christus en telt inmiddels ruim 4,7 miljoen inwoners. Het is de tweede stad naast Istanbul wat ongeveer ruim honderd jaar geleden nog de hoofdstad van Turkije was. Vele mooie accommodaties zijn te vinden op de Wimdu website en daarom ook makkelijk te combineren in een bezoek aan Turkije. Een van de meest indrukwekkende gebouwen in Ankara is het Ataturk Mausoleum wat men ook wel Anikabir noemt. Dit is het mausoleum van Kemal Ataturk, de oprichter van de Turkse republiek waar je ook een museum tegen komt over het ontstaan van het Turkije van vandaag de dag. Dit monumentale gebouw wat je gezien moet hebben tijdens je bezoek aan Ankara is niet het enige wat je kan zien in deze stad.

Huur een appartement in de hoofdstad van Turkije

Vandaag de dag is het ook een moderne stad met veel shopping gelegenheden maar ook kan je er leuk uitgaan. Als je langer dan een dag wilt verblijven in de stad Ankara is het aan te raden een appartement te boeken waar je jezelf helemaal zult thuis voelen. Daarnaast is het ook mogelijk om gemakkelijk een Bed and Breakfast te vinden in het centrum van de stad. Een van de meest opvallende bezienswaardigheden in Ankara is de Kocatepe Mosque, wat men ook wel Kocatepe Camii noemt. Dit is de nieuwste en grootste moskee die desondanks de centrale locatie toch heel vriendelijke en rustig aanvoelt, gelegen op de top van een heuvel. Ankara is een grote stad en de beste manier om alles te ontdekken is als je een appartement zoekt tussen de gast vrije turkse bevolking.

Vind de perfecte Bed and Breakfast in Ankara

Ontdek de stad met het uitgebreide metrosysteem en kom daarna tot rust in een gezellige Bed and breakfast. Op de website van Wimdu kan je bijvoorbeeld ook kijken naar accommodaties op andere bijzondere bestemmingen.Ben je op zoek naar de luxe van een compleet verzorgt ontbijt dan ben je bij Wimdu aan het goede adres! Een sfeervolle Bed and Breakfast is snel gevonden en voorzien van alle gemakken die je zou verwachten van een hotel overnachting. Ben je opzoek naar het leukste verblijf voor jou, je familie, je vrienden of je geliefden in Ankara dan heeft Wimdu genoeg te bieden.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen