Accommodatie in Antalya

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Antalya

Vakantiewoningen & Vakantiehuizen in Antalya

Vanaf het vliegveld in Alanya is het eigenlijk een lange lijn langs de kust tot je uiteindelijk in de baai van Antalya aan komt. Op weg kom je diverse kleine steden tegen en krijg door het warme weer gelijk een vakantie gevoel. Voor de een, de populaire badplaats in het zuidwesten van Turkije aan de Middellandse zee. Voor de ander is Antalya een mooie stad met een historisch centrum en vele binnenplaatsjes en pleintjes. Antalya kent heel veel leuke attracties voor iedereen, van zwemmen met dolfijnen tot aan prachtige ruïnes uit oude Romeinse tijden.

Een appartement aan de Turkse Riviera

De term all inclusive kom je regelmatig tegen als je opzoek bent naar een verblijf in deze stad. Op de weg naar Antalya kom je waarschijnlijk langs erg grote hotels die er van de buitenkant erg luxe uitzien. Binnen in het resort is het helaas net iets anders maar dat zal je waarschijnlijk niet zo snel lezen bij aanbieders van dit soort accommodaties. Dan liever het echte Antalya zoals de bewoners het zelf elke dag beleven. Wil jij midden in de drukte zitten? Optimaal genieten van al het nachtleven wat deze stad je te bieden heeft? Je hebt geen busje nodig die je brengt en op komt halen. Zoek een appartement in Antalya die midden in het uitgaansgebied zit. Daarnaast heeft Wimdu ook vele Bed en Breakfasts en appartementen in andere interessante bestemmingen.

Serene rust in een Bed and Breakfast in Antalya

Zoek je liever rust, luxe en meer ruimte dan de gemiddelde resort hotel kamer, dan kan je het vinden bij Wimdu. Een all inclusive resort serveert elke ochtend een ontbijt, elke dag hetzelfde in gigantische hoeveelheden. Wil je liever een speciaal ontbijtje, meer zorg, met iets meer smaak wat je in je alle rust kan eten met je vrienden, familie of liefde, kies dan voor een Bed and Breakfast bij Wimdu. Huur een auto en ga op avontuur zonder dat je jezelf zorgen hoeft te maken over je verblijf of het eten van die dag. Daarnaast kan de eigenaar je alles vertellen over het gebied zonder dat hij of zij grote commerciële belangen hierbij heeft. Een eerlijk, open en heerlijk verblijf boek je dan ook bij Wimdu.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen