Accommodatie in Corsica

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Corsica

Vakantiewoningen & Vakantiehuizen in Corsica

Dit ongelofelijke eiland in de mediterraanse zee is een van de meest diverse plekken op aarde die je ooit zult tegenkomen. Bergen en pieken tot wel 2700 meter, die je doen denken aan de Alpen tot prachtige azuurblauwe kustlijnen, en dat op het ene eiland wat men Corsica noemt. Dit eiland, wat een oppervlakte kent van zo’n 8680 meter ligt dichterbij Italië dan Frankrijk maar toch begeef je jezelf op Frans grond gebied. Een van de plekken die je moet bezoeken tijdens je verblijf met Wimdu zijn de Genueses torens en bruggetjes en bezoek een van de talloze kleine stadjes met burchten en citadellen. Voorbeelden hiervan vind je op Corte, Calvi, Bonifacio en Ajaccio. Neem bijvoorbeeld dit vakantiehuis in Ajaccio met uitzicht op zee of deze prachtige villa in Porto Vecchio met een geweldig uitzicht.

Vakantiehuis aan de Middellandse Zee

Het maakt niet uit of je er voor kiest om hier in je eentje te komen, met je geliefde, met de hele familie of misschien met een groep vrienden van je lokale voetbalclub, er is namelijk altijd een passende accommodatie te vinden. Stel je voor dat je een dag erop uit gaat, een trektocht te paard door het prachtige landschap van Corsica. En als dat niet je ding is huur je een duikoutfit en verken je het eiland wat zich onder de zeespiegel bevind. Als je een vakantiehuis bij Wimdu boekt bepaal je helemaal zelf waar die zit, onder de lokale bevolking. Ben je een eilandhopper? Een vakantiehuis in Ibiza of een Villa op Mallorca is makkelijk te vinden.

Een Villa op Corsica

Na een dag vol activiteiten loop je over de boulevard in Calvi en geniet je misschien bij een van de restaurants waar je heerlijke, verse vis kunt eten. En als je daarna nog zin hebt in het avontuur zoek je een nachtclub op in Porto Vecchio waar je tot 4 uur uit je dak kan gaan. Dan is het toch handig als je niet ver hoeft te reizen naar je Villa op Corsica. De host van je accommodatie, of het nou een vakantiehuis in Frankrijk is of een villa in Italië, weet precies wat er speelt in de omgeving en kan je alle tips geven. De host weet namelijk precies welk restaurant je moet je overslaan, welke niet en waar je de beste cocktails kan krijgen. Een vakantiehuis boeken via Wimdu is het alternatief voor een duur hotel.

Klaar om te boeken?

ONZE APPARTEMENTEN SCOREN GEMIDDELD EEN 9/10! DIT IS DE MENING VAN ONZE GASTEN:

ad
ad
10 Uitstekend
oktober 2016
Charmant huis "Tarot" met groot terras

Zeer ruim en fraai terras. Mooie omgeving. Was niet makkelijk om te vinden.

ad
ad
10 Uitstekend
oktober 2016
3 chambres au calme 30mn d'Ajaccio

Prima ruim verblijf. Mooie omgeving. Boodschappen doen is qua afstand een probleem.

Elske
Elske
10 Uitstekend
september 2016
Charmant huis "Tarot" met groot terras

Een magisch pitoresk huisje met een fantastische buitenkeuken. Ultieme plek om tot rust te komen. Vlakbij zijn prachtige bounty zandstranden en een dagtripje naar Bonifatio is zeker de moeite waard. De host is open, vriendelijk en erg ga...

José
José
8 Erg goed
september 2016
Charmant huis "Tarot" met groot terras

Prima verblijf. Het heeft een mooi terras met keuken en de eigenaar is heel behulpzaam. Enige nadeel is dat er geen aparte slaapkamer is. Afstand naar het dichts bijliggende strandje is nog geen 10 minuten rijden.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

… en we zijn dol op onze appartementen