Accommodatie in Cusco

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Cusco

Vakantiewoningen & Vakantiehuizen in Cuzco

Cuzco is een stad in het zuidoosten van het Zuid-Amerikaanse land Peru, en de hoofdstad van de gelijknamige regio. Gelegen op een hoogte van 3360 meter boven zeeniveau in de Andes wordt Cusco vaak de 'navel van de wereld' genoemd. Cusco was vroeger de hoofdstad van het Inca-rijk en je kan hier dan ook nog veel van terug zien. Ga je naar Peru? Dan zal een appartement in Cusco je zeker een unieke ervaring bezorgen. Hoog op een bergrug in een spectaculair landschap ligt de vrijwel ongeschonden Inca stad, Machu Picchu. Doordat de stad door de Spanjaarden nooit is ontdekt is deze dan ook goed bewaard gebleven. Ook het centrum van Cusco is spectaculair, hier ligt Plaza de Armas. Dit plein was tijdens de Inca-periode ook het centrum van de stad. Op Plaza de Armas vind je Santo Domingo, dit klooster werd gebouwd op de muren van de zonnetempel Koricancha van de Inca’s. Wat er in Cusco allemaal nog meer te zien is, is teveel om op te noemen, je zult het zelf moeten gaan ontdekken.

Appartement in Cusco

Wil je tips van een echte inwoner van Cusco? Boek dan een appartement in Cusco bij Wimdu. Vooraf kun je contact opnemen met de host van je appartement in Cusco en om allerlei tips vragen. Hij of zij weet als geen ander wat echt de moeite waard is, waar je de meest spectaculaire zonsondergang kunt zien en kan je misschien ook nog mooie verhalen vertellen over de stad. Met een appartement in Cusco bij Wimdu ben je verzekerd van een eigen plek, midden in het echte leven van Cusco. Misschien wil je wel tot in de late uurtjes op een van de vele zomerfestivals met de hippies blijven, dit is geen probleem want jij hebt je eigen appartement in Cusco waar je heerlijk thuis kunt komen.

Bed and breakfast in Cusco

Of je nu maar een paar dagen in Cusco wilt verblijven of een paar weken, een comfortabele nacht heb je altijd nodig. Boek je een bed and breakfast in Cusco dan staat er ’s ochtends ook nog eens een ontbijtje voor je klaar. Wat dit ontbijt in Peru is, is ook al een avontuur. Wil je weten wat de vorige gasten van dit bed and breakfast in Cusco vonden? Dan kan je dat zien bij Wimdu. Zo weet je precies wat je kan verwachten. Na een goede nacht en lekker ontbijt in je bed and breakfast in Cusco is er niks wat je tegenhoudt om de Incaruïnes en de Heilige vallei te ontdekken.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen