Accommodatie in Genève

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Genève

Appartementen & Vakantiewoningen in Genève

In het Franstalige gedeelte van het land en na Zürich en Basel is Genève de grootste stad van Zwitserland. Deze stad huisvest een groot aantal belangrijke internationale diplomatieke organisaties waaronder de Verenigde Naties, de Wereldhandelsorganisatie en bijvoorbeeld CERN. Dit is een organisatie ten westen van Genève dat onderzoek doet naar elementaire deeltjes. Enkele bezienswaardigheden die de moeite waard zijn in deze stad zijn de oude Sint-Pieters kathedraal, de fontein van Genève en bekijk eens de indrukwekkende “Broken Chair”, wat in 2007 opgericht is in naam van de slachtoffers van landmijnen en clusterbommen. Met Wimdu zou je ervoor kunnen kiezen om in een appartement nabij een golfbaan te overnachten maar hartje centrum is natuurlijk altijd een optie.

Appartement nabij de Alpen

Genève staat algemeen bekend door zijn vele chique boetiekjes en restaurantjes. Als je door de stad rond loopt valt het gelijk op hoe schoon deze stad is terwijl het wel de mondaine uitstraling heeft van een wereldstad. Geneve wordt omringd door de Franse en de Zwitserse Alpen en dat maakt deze stad natuurlijk een perfecte uitvalsbasis naar de skigebieden. Boek een appartement met Wimdu en sta binnen een uur rijden op de piste in de winter. Genève is ook een prachtige stad om te bezoeken in de zomer en van daaruit kan je makkelijk door reizen als je op zoekt bent naar appartement in Turijn of Lyon die vlakbij liggen.

Bed en Breakfast in Genève

Het maakt niet uit of je iets zoekt voor een enkele overnachting, een weekendje of misschien langer want bij Wimdu is altijd wel een accommodatie te vinden die past bij jouw wensen. Op de website vind je trouwens ook makkelijk appartementen in Nice of een bed en breakfast in Milaan waar je naartoe zou kunnen rijden als je verder wilt reizen. Zou het niet gemakkelijk zijn als je een host hebt die je van vele tips kan voorzien. Waar je bijvoorbeeld heen moet gaan, wat de leuke plekjes zijn, waar je lekker kan eten en of je nog goed kan uitgaan in de stad. Als je kiest voor een bed en breakfast in Genève weet je zeker dat de host je in dit geval helemaal in de watten zal leggen. Uiteraard kan je een lekker ontbijtje verwachten maar wat voor extra’s zullen ervoor zorgen om deze trip onvergetelijk te maken? Leef het leven van iemand uit Genève en beleef het!

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen