Accommodatie in Hong Kong

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Hong Kong

Appartementen & Vakantiewoningen in Hongkong

Er zijn weinig steden in de wereld die zo gepolariseerd zijn als Hong Kong. Er zijn meerdere steden over de hele wereld die titel “East meets West” willen dragen maar deze stad doet dat als geen ander. Een mix van de Chinese roots die duizenden jaren terug gaat in de geschiedenis die samen komt met de Britse kolonialen tijden. De balans tussen deze twee , de moderne westerse wereld samen met de Chinese traditie zorgt dan ook voor een compleet nieuwe kijk op Feng Shui. Maar het stopt niet bij gebouwen, de mensen en de cultuur want zelfs het eten is een fusie van de oosterse en westerse smaken, kruiden en andere ingrediënten en bereidingswijze. Ben je op een Azië trip kijk dan ook voor Appartmenten in Bangkok of Tokyo als je nog meer gigantische steden wilt bezoeken.

Appartement in China

Een nieuw continent, een hele andere cultuur kan best verwarrend zijn als je er als buitenstaander naar kijkt. Maar laat je dit niet afschikken om een bezoek te brengen aan Hong Kong want dat zou betekenen dat je een avontuur mist wat je nooit van je leven zou willen missen. In een Appartement bij Wimdu krijg je altijd alles wat je boekt en met de host van je verblijf heb je altijd dat kleine beetje extra wat je zou missen als je bijvoorbeeld zou overnachten in een saai hotel. De host van je verblijf weet precies waar je tegen aan kan lopen als Europeaan, weet alle spots, welke bezienswaardigheden je echt niet moet missen en waar je erg goed kan eten. Het maakt dan ook niet uit of je voor een dag, een weekendje, een paar dagen extra of misschien wel twee weken iets zoekt. Even uitrusten op een strand? Een appartment op Phuket of Bali is zo geboekt als de drukte net iets teveel voor je is.

B&B in Hong Kong

Hong Kong is en was de havenstad van Azië en zou het dan ook niet bijzonder zijn om op je eigen suite op het water te overnachten? In een B&B in Hong Kong heb je de mogelijkheid om een kamer te boeken met uitzicht op de hele skyline van de stad vanaf je eigen boot in Hong Kong. Mooier dan dit kan het toch niet worden? Bij Wimdu heb je altijd de mogelijkheid om iets te vinden voor jezelf, samen met je liefde, voor de familie of zelfs voor een hele groep studenten als je dat zou zoeken.

Klaar om te boeken?

ONZE APPARTEMENTEN SCOREN GEMIDDELD EEN 9/10! DIT IS DE MENING VAN ONZE GASTEN:

annejet
annejet
8 Erg goed
augustus 2014
Luxe, gezellige, onlangs gerenoveerde Rm1 voor 2-3ppl @ Mong Kok

Perfect gelegen locatie midden in druk en bruisend mongkok. Vlakbij de mtr. Appartement is heel mooi, nettjes schoon en nieuw, maar superklein. Het is net te doen voor 2 personen, maar je moet niet teveel in het appartement blijven!

Lambert
Lambert
8 Erg goed
maart 2014
Uniek, Deluxe room4 buurt Mong Kok MTR voor 2-3 ppl

Super centraal. Adres en telefoonnummer moeten wel aangepast worden want die kloppen niet !!! Netjes maar klein appartement. Max is een aardige jongen en als hij er is regelt hij het goed.

kitty
kitty
10 Uitstekend
december 2013
Harbor Vew Kamer voor 2 budgetreizigers

Lokatie is precies wat je nodig hebt, goed bed en goed sanitair.

Paul
Paul
8 Erg goed
augustus 2013
Gehele appartement in Sai Kung

Het appartement lag in een rustige omgeving. De inrichting was functioneel. Er was voldoende ruimte en de faciliteiten waren prima. Verder was het uitzicht werkelijk prachtig. De eigenaar was behulpzaam en bij onze aankomst erg gastvrij....

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen