Accommodatie in Jeruzalem

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Jeruzalem

Vakantiewoningen & Vakantiehuizen in Jeruzalem

De vier grootste attracties in Jeruzalem zijn de klaagmuur, de Jaffapoort, het Israël museum en de Damascuspoort. De meest indrukwekkende poort van het oude Jeruzalem is de Damascuspoort die vroeger als koninklijke toegangspoort voor de binnenstad diende. Die andere bekende poort, de Jaffapoort is de belangrijkste ingang naar de oude stad wat tegenwoordig de ingang is naar de Joodse Wijk. De stadmuren om de stad zijn gebouwd in verschillende periodes. De stadsmuur die we vandaag de dag kennen is herbouwd in 1542 door de Turken in naam van de beroemde sultan Suleiman. Er zijn maar liefst 34 torens en 8 poorten te vinden en de muur is gemiddeld zo’n 12 meter hoor. Met Wimdu vind je gemakkelijk een appartement of bed and breakfast in deze stad.

Een appartement in Israël

Als je op zoek bent naar een appartement in Jeruzalem dan heb je op de website keuze uit meer dan 200 verschillende accommodaties. Bijna alle appartementen zijn voorzien van een draadloze internet verbinding dus als je wilt bellen via internet om iedereen thuis te laten weten hoe leuk je het hier hebt is dat bijna altijd mogelijk. Daarnaast kan je via Wimdu een groot aantal kindvriendelijke accommodaties vinden waar door dit een bestemming is die je met de hele familie kan bezoeken. En mocht je de behoefte hebben aan een beetje verkoeling in deze stad zorg dan dat je een accommodatie gaat zoeken met airconditioning. Geen overbodige luxe want in de zomer kan het er erg warm worden. De hoogste temperatuur ooit gemeten was 44 graden in een augustus en de gemiddelde temperatuur over het gehele jaar is 21 graden. Wimdu geeft je in ieder geval de mogelijkheid om een verblijf te vinden die voldoet aan alle wensen die je zou kunnen hebben.

Bed and breakfast in Jeruzalem

Verse vruchtensap, ei, diverse kaas, vers brood, olijven, jam en boter. Samen met een Israëlische salade is dit het ontbijt wat je kan verwachten als je een bed and breakfast bij Wimdu hebt geboekt. Dit traditionele ontbijt kent zijn oorsprong uit de Kibbutz. In het Hebreeuws betekend dit samen komen. Een combinatie van socialisme en Zionisme zorgde ervoor dat mannen zich verzamelde om samen op het land te werken. Als beloning nuttigde ze daar een ontbijt bestaande uit producten waar ze zelf hard voor hadden gewerkt. Gelukkig hoef je niet meer zelf het land op want het ontbijt staat klaar voor als je wakker bent geworden. Het perfecte appartement of de ideale bed and breakfast in Jeruzalem is in ieder geval snel gevonden.

Klaar om te boeken?

ONZE APPARTEMENTEN SCOREN GEMIDDELD EEN 9/10! DIT IS DE MENING VAN ONZE GASTEN:

Charlotte
Charlotte
8 Erg goed
oktober 2015
Gezellige Bright Studio in Holyland

De boeking bij Windu verliep vlot en zonder problemen. Het was relatief goedkoop voor een toch als bekend staande luxe wijk. Het was een lux apartementje en een hele aardige behulpzame verhuurder, waar gelijk goed contact mee was. Een mo...

Rolien
Rolien
8 Erg goed
juni 2015
Een dak in Baka

Ruim appartement met dakterras op een half uurtje lopen van de oude stad. De eigenaars zijn aardig en behulpzaam, goed appartement om langer te verblijven. Wij hebben het er prima gehad!

Christiaan
Christiaan
10 Uitstekend
maart 2015
Quiet and Comfortable Apartment

Fijn appartement in een rustige buurt op maar 10 minuten afstand van het Oude Jeruzalem (met de auto). Nieuwe keuken (o.a. magnetron, oven en vaatwasser) en nieuwe ruime badkamer en ruimte genoeg voor vier personen. Tevens gratis gebr...

Rolien
Rolien
10 Uitstekend
mei 2014
Gloednieuwe flat in de genen - Jeruzalem

Geweldig mooi appartement op de vierde etage (geen lift). Echt aan alles is gedacht en het is leuk ingericht! Met vier personen echt een prima tijd gehad. Het ligt op ruim een half uur lopen van de oude stad, in een mooie en veilige omge...

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen