Accommodatie in La Rochelle

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in La Rochelle

Vakantiewoningen & Vakantiehuizen in La Rochelle

La Rochelle is een Franse havenstad aan de Atlantische Oceaan. Het is de hoofdstad van het departement Charente-Maritime. De stad is met het eiland Île de Ré verbonden door een 2,9 kilometer lange brug, die in 1988 werd voltooid. La Rochelle heeft de grootste plezierjachthaven van Europa, Port de Minimes. De belangrijke plaats die deze omgeving innam in de geschiedenis van Frankrijk zorgt ervoor dat je hier ruimschoots aan je culturele trekken komt. De Vieux Port ligt vol oude vissersbootjes en de torens vormen de aanblik van deze haven. In het oude sfeervolle centrum vind je de markthal waar je vers gevangen vis en schaaldieren kan kopen en er is een overdaad aan typische Franse producten. Het aquarium van La Rochelle mag je ook zeker niet missen. Dit is een groot zeeaquarium met de mooiste vissen uit alle zeeën en oceanen van over de hele wereld. Fort Boyard moet je ook zeker gaan bekijken. Een vakantie in La Rochelle biedt je zon, zee, strand en cultuur.

b&b in La Rochelle

Als je een tripje naar La Rochelle wel ziet zitten kan je op Wimdu gemakkelijk eenb&b in La Rochelle vinden. Na een heerlijk ontbijt in je bed and breakfast in La Rochelle kun je de rest van de dag de stad weer in. Als je op fietsvakantie bent, is een b&b in La Rochelle ook heel geschikt. Het enige wat je nodig hebt op fietsvakantie is een comfortabele slaapplaats en een lekker ontbijt. Zowel La Rochelle als Ile de Ré zijn ideale plekken om per fiets te ontdekken. Rust nadien uit op één van de vele gezellige terrassen aan de haven of in de binnenstad en geniet van het uitzicht. ’s Avonds kom je weer heerlijk thuis in je bed and breakfast in La Rochelle en kan je weer opladen voor een nieuwe dag.

Vakantiehuis in La Rochelle

Ga je met een hele groep naar La Rochelle of heb je gewoon zelf wat meer ruimte nodig? Boek dan een vakantiehuis in La Rochelle bij Wimdu. Er is in La Rochelle voor iedereen iets te beleven. Voor wie van drukte en amusement houdt kan La Rochelle tijdens de zes dagen Francofolies in Juli bezoeken. Dit muziekfestival wordt druk bezocht en zal je zeker een gezellige tijd bezorgen. In je vakantiehuis in La Rochelle kan je hierna prima uitrusten en nog gezellig samen na kletsen, je hebt namelijk alle ruimte om bij elkaar te zitten. Ook in de winter is het leuk om een vakantiehuis in La Rochelle te boeken. Vanaf het eerste weekend van december is La Rochelle namelijk prachtig versierd met kerstverlichting. De hele sfeer in La Rochelle is zeker de moeite waard om te bezoeken en het is dus ook een goed idee om in de winter een vakantiehuis in La Rochelle te boeken.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen