Accommodatie in Lloret de Mar

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Lloret de Mar

Vakantiewoningen & Vakantiehuizen in 17310 Lloret de Mar

In Catalonië vind je de stad Lloret de Mar en het is een van de bekendste toeristische badplaatsen aan de Costa Brava. Jaarlijks komen er vele duizenden jongeren van uit heel Europa om hier te feesten. Dat is dan ook waar Lloret de Mar om bekend staat. Hier vind je een groot aantal clubs, bars, kroegen en casino’s. Het is een hele populaire badplaats waar je op heel veel plekken gewoon Nederlands kan praten in de clubs en eettentjes. Zoek je leuke strandjes neem dan een kijkje op het strand van Lloret, Fenals, Sa Boadella of Santa Cristina o Canyelles en geniet van de zilte lucht, de zon, en het zachte zand onder je voeten. Met Wimdu vind je gemakkelijk een appartement of een villa in deze stad.

Appartement in Lloret de Mar

Wat je kan doen is een appartement bij Wimdu zoeken in het centrum van de stad. Zoek bijvoorbeeld naar een verblijf wat vlak bij Colosses zit, een van de leukste discotheken van Lloret de mar. Samen met 2499 andere feestende mensen kan je helemaal los gaan. Als je daarna uitgefeest en uitgedronken bent is de kans groot dat je helemaal op bent. Dan is het toch handig dat je verblijf in Lloret de Mar niet heel erg ver weg is. Misschien is het wel een straatje uit, de hoek om, sleutel in het sleutelgat en dan plof je op het bed. Daarna is het heerlijk uitslapen tot zonnestralen je weer wakker maken. Daarna kan je er voor kiezen om lekker te ontspannen bij het zwembad of een dagje naar het strand te gaan. Kijk nog even de foto’s na van gisteren op je telefoon en besluit daarna wat verstandig is om rond te sturen. Appartementen met draadloos internet in Lloret de Mar zijn namelijk zo gevonden op de website dus je hoeft jezelf geen zorgen te maken over verbindingskosten.

Villa aan de Costa Brava

Wil je een keer met een grote vrienden groep naar de zon? Lekker met z’n allen uit gaan, koken, misschien een heel zwembad voor jullie zelf? Dat is absoluut mogelijk als je een Villa in Lloret de Mar gaat boeken bij Wimdu. Daarnaast is het ook mogelijk om diverse excursies te vinden in het gebied. Maar waar en wat? Stel dat je met vragen hierover zit kan je altijd terecht bij de host van je verblijf. Deze weet als geen ander waar je het beste kan uit gaan, waar de leukste excursies zijn en waar je het beste met z’n allen kan gaan eten. Daarnaast vind je regelmatig beoordelingen van villa's op de website van Wimdu voor dat je gaat boeken.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen