Accommodatie in Manila

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Manila

Vakantiewoningen & Vakantiehuizen in Manila

Op het eiland Luzon vind je Manila, de hoofdstad van de Filipijnen. In deze stad wonen bijna 2 miljoen inwoners en als je de 16 andere steden en gemeente er om heen mee neemt kom je eigenlijk uit op zo’n 11,5 miljoen inwoners in Metro Manila. Deze stad is het centrum van de Filipijnen in elke zin van het woord. Van infrastructuur tot aan politiek maar ook cultuur en wetenschap komt hier samen. Ben je van plan hier een bezoek te brengen ga dan ook zeker naar de ommuurde stad Intramuros die gebouwd is in 1571. Het is tegenwoordig een van de oudste wijken van de stad op de zuidoever van de Pasig die te herleiden is naar Spaanse koloniale tijden. Boek een appartement met Wimdu en breng ook een bezoek aan de San Agustin Kerk, een van de vier Filipijnse Barokke kerken die is opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO.

Appartement in de Filipijnen

Een appartement in Manila is zo gevonden op de website. Met een aantal van 200 verschillende accommodaties in deze stad moet je iets kunnen vinden wat bij je past. Wellicht heb je de behoefte aan een verblijf met een draadloze internet verbinding. Dan kan je overdag mooie foto’s schieten bij de stadspoort Puerta Real bijvoorbeeld en s’avonds bij terug komst kan je de best gemaakte foto’s gelijk uploaden. Kom je hier met je vriendin dan is het misschien een romantisch idee om iets te boeken met een jacuzzi of een open haard. Eigenlijk is er wel iets te vinden voor elk doel en elk reisgezelschap bij Wimdu. Het maakt niet uit of je iets zoekt voor een enkele dag en daarna gaat doorreizen of dat je iets zoekt voor 2 of 3 weken. Ook dat is absoluut een mogelijkheid.

Villa in Manila

Zoek je iets groters voor een hele grote groep? Dat kan natuurlijk ook want een Villa bij Wimdu kan je vinden tot 30 personen. Compleet met bar, pooltafel, basketbal court en een groot zwembad. Daarnaast kan je altijd terecht bij je host indien je vragen hebt. Misschien wil je weten hoever het van het vliegveld rijden is of wanneer je het beste kan gaan boeken. Antwoord op deze vragen en nog veel meer kan je van de host verwachten. Je kan voor het boeken al in contact komen met de host dus mocht twijfelen over een bepaalde villa kan je deze vragen altijd stellen. Daarnaast vind je altijd beoordelingen op de website over geboekte appartementen en andere accommodaties in Manila. Laat ook een review achter op de website, op deze manier helpen we elkaar de beste accommodaties te vinden.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen