Accommodatie in Minorca

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Minorca

Vakantiewoningen & Vakantiehuizen in Minorca

Een van de eilanden in de eilandengroep van de Balearen is Minorca en is kleiner dan het nabijgelegen eiland Majorca. Aan de andere kant is het groter dan het feest eiland Ibiza wat ook in deze streek ligt. Los van de twee grotere steden Maó en Ciutadella is dit eiland redelijk onbevangen in de natuur langs mooie kustlijnen en bijzondere vegetatie. Het is een ideale plek voor jonge gezinnen om naar toe te gaan en een appartement of bed and breakfast is snel, gemakkelijk en veilig gevonden via de website. Zoek een accommodatie in Arensal d’en Castell of Puerto Luz en maak mooie wandelingen in het S’Albufera des Grau natuurgebied. Je kan er ook voor kiezen om met Wimdu te verblijven in Cuitadella waar de boten binnen komen vanuit Barcelona of Puerto de Alcudia.

Een bed and breakfast op Minorca

Een boottocht vanuit Barcelona komt de haven binnen van Cuitadella en je bent er een beetje doorheen. De tocht heeft lang geduurd en je kan niet wachten om eindelijk uit te rusten. Je stapt uit en je weet ongeveer waar je moet zijn. Het is niet ver naar je bed and breakfast op Minorca en de host heet je welkom met een Gin Xoriguer, dit drankje wat je op je terras in de zon kan gaan nuttigen is sinds de 18de eeuw een lokale specialiteit. Wat je verder op het menu op dit eiland kan verwachten qua lokaal eten zijn zee vruchten. Het eiland staat bekend om zijn Caldreta de illagosta. Een voordeel als je een accommodatie met Wimdu boekt is dat de host alle ins en out over het gehele eiland kent. De host weet dus perfect waar je de beste verse vis kan eten of wat het beste geheim gebleven stukje van het eiland is.

Je eigen appartement op een eiland in Balearen

Een appartement bij Wimdu is eigenlijk van alle gemakken voorzien. Mocht je op zoek zijn naar een verblijf waar een draadloze internet verbinding is dan is deze zo gevonden. Niets is er namelijk leuker dan een filmpje van je spelende kinderen in het zwembad door te sturen naar je ouders. Maar als je een appartement zoekt heb je nog veel meer opties. Van een jacuzzi of open haard tot een eigen fitness studio is een mogelijkheid als je gaat zoeken op de website. Een appartement of een bed and breakfast op Minorca is maar een paar muisklikken weg.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen