Accommodatie in Moskou

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Moskou

Appartementen & Vakantiewoningen in Moskou

Alles wat dit gigantische land heeft komt samen in een stad waar ruim 10 miljoen mensen wonen. Politiek, historie, architectuur, economie en cultuur komen samen in Moskou. Deze stad aan de rivier, de Moskva zoekt een weg door de stad die doet denken aan de Seine in Parijs of de Chao Phraya-rivier in Bangkok. Moskou is een stad gebouwd op contrasten, overblijfselen van de Sovjet periode. Dit vind je dan ook direct terug in de architectuur maar als je beter naar de stad kijkt zie het ook terug komen in de rest van zijn bestaan. Met de metro bereik je het Rode plein, het decor van heel veel wereld geschiedenis. Het Kremlin, de Sint Basil Kathedraal, Lenin’s mausoleum en het KGB museum zijn enkele bezichtigen die in bijzonder contrast met elkaar staan dat je deze trip vol fascinatie zult beleven. Ben je een hele reis aan het plannen en zoek je een appartement in Praag of Warschau dan is Wimdu de website waar je het zult vinden.

Appartement in Moskou

Wil je niet als ieder andere toerist in een van de vele hotelketens overnachten? Misschien heb je de behoefte om als een echte Rus jezelf op te warmen met een Vodka en slaap je liever in een persoonlijke, echt Russische slaapkamer. Als dat je voorkeur heeft, wat overigens ook veel goedkoper kan zijn dan een hotel, ben je bij Wimdu op de juiste website terecht gekomen. Een appartement in Moskou kan een hele bijzondere ervaring zijn, voor iedere smaak of budget is er iets te vinden op de website. Vanuit Moskou richting een appartement in Kiev of een bed and breakfast in Krakau , voor ieder reisgezelschap is er een accommodatie.

Een bed and breakfast in de hoofdstad van Rusland

Russen houden er van om zich warm aan te kleden, en geef ze eens ongelijk! Het kan daar in de winter erg koud worden. Stel je voor dat je in de vroeg ochtend de deur uit moet voor je ontbijt met min 20 of min 30, dan was je liever even blijven liggen in je warme bedje. Met een bed and breakfast bij Wimdu weet je zeker dat je er dan niet uit hoeft te gaan. De host van je verblijf heeft namelijk alle voorzorgsmaatregelen getroffen om een voedzaam ontbijt te presenteren. Daarnaast heeft deze gastvrije host alle tips voor je voor als je nog eruit wilt gaan die dag, wat je moet zien en wat je zeker niet mag missen tijdens je verblijf. Achteraf toch iets te koud? Kijk dan snel op de website want een bed and breakfast in Antalya of Alanya is zo gevonden en met een beetje geluk kom je daar ook Russen tegen.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen