Accommodatie in Usedom

Ontdek welke fantastische appartementen liefhebbers adviseren!

Top 50 appartementen in Usedom

Vakantiewoningen & Vakantiehuizen in Usedom

Voor Vlaamse toeristen valt hier veel te ontdekken maar de Duitse en Poolse bevolking kennen dit gebied al lang. Usedome is een eiland aan de Oostzee die het bezoeken waard is. Bezoek steden in Zinnowits, Koserow, Karlshagen of ga langs in Seebad Heringsdorf. In het achterland ligt het pittoreske stad Usedom en hier vind je diverse kastelen zoals Mellenthin en Kasteel Stolpe. Loop over de oude hefbrug Karnin of ga naar Peenemünde waar in de Tweede Wereldoorlog zogenaamde V-wapens zijn getest door het Duitse leger. Het ligt er verlaten bij maar de geschiedenis van dit gebied zal een diepe indruk achter laten. De Poolse promenade, Swinoujscie zal worden doorgetrokken naar de Duitse grens zal binnenkort open staan voor het publiek waardoor je op deze manier de grens kan oversteken tussen de twee landen. Een villa of appartement met Wimdu is gemakkelijk en snel gevonden via de website.

Een appartement aan de Oostzee

Op het moment dat je richting Usedom Bodden gaat of naar een van de badplaatsen in Usedom kan je gaan zoeken naar een appartement in Usedom. Met meer dan 500 verschillende accommodaties in de gehele regio is er altijd keuze zat. Zoek bijvoorbeeld een accommodatie met een draadloze internet verbinding. Op deze manier kan je altijd de familie thuis op de hoogte houden hoe de vakantie verloopt. Misschien een foto opsturen of om te bellen met het thuisfront. Kom je hier met je geliefde samen? Zoek dan naar een verblijf met een open haard in je kamer. Want hiermee is de romantiek absoluut verzekerd als je gaat afreizen naar Usedom. Sommige accommodaties hebben ook een terras of een balkon waar je heerlijk op zou kunnen ontbijten voor je weer een nieuwe dag in gaat vol avonturen.

Een villa in Usedom

Een andere optie die je hebt als je op vakantie gaat in Usedom is een villa met Wimdu of een mooi vakantiehuis. Mocht je met de hele familie op vakantie willen gaan dan is dit geen probleem want in dit gebied zijn er accommodaties genoeg. Zelfs als je er een zoekt met een eigen zwembad moet dat geen probleem zijn. Kan je geen beslissing maken door de hoeveelheid aan opties kan je altijd kijken naar de beoordelingen die mensen hebben achter gelaten. Op deze manier kan je altijd een goede beslissing voordat je gaat boeken. En ben je net met Wimdu op vakantie geweest? Laat dan een review achter op de website. Op deze manier help je ook andere mensen die een vakantie willen gaan boeken in Usedom.

Wij zijn Wimdu …

Wimdu is de grootste aanbieder van privéaccommodaties in Europa. Met meer dan 350.000 accommodaties in meer dan 150 landen vind je bij ons gegarandeerd wat je zoekt.

bookings guests properties numbers review triple-check save
 • Meer dan 10 miljoen overnachtingen geboekt

  We zijn Europa's grootste platform voor vakantie appartementen.

 • Wimdu's drievoudige controle

  Onze drievoudige kwaliteitscontrole bestaat onder andere uit het bezoeken van accommodaties op locatie.

 • Trustpilot

  Onze score op Trustpilot is
  Goed (8.9/10)

… en we zijn dol op onze appartementen